Despre noi

Quick Bites este o afacere de familie, începută din pasiune pentru pizza. Extinderea comercială a consolidat aceste valori și le-a transmis echipei sale. Comunicarea organizațională a brandului este axată pe principiile flexibilității, dezvoltării personale și respectului pentru client.

Credem că fiecare membru al echipei noastre poate găsi la Quick Bites un mediu prietenos, unde este încurajat să își urmărească propriile aspirații. De aceea, programul de lucru al angajaților noștri este unul flexibil.

Ne respectăm clienții și suntem atenți la nevoile lor. Crearea unui sistem rapid de servire, posibilitatea de comandă online și punctualitatea în livrare sunt avantaje pentru care brandul este apreciat.

Înțelegem că familia are un rol important în dezvoltarea personală și profesională a fiecărui om. De aceea, încurajăm echilibrul între muncă și viață personală. Produsele noastre sunt menite să facă viața mai ușoară celor care vor să reducă timpul pentru gătit și să se bucure de o pizza împreună cu întreaga familie.

Quick Bites este un brand în continuă extindere. Primele magazine stau la baza modelului nostru de business și sunt dovada eficienței proceselor dezvoltate în timp. Ne dorim să creștem mai mult și să ajungem mai repede la publicul din întreaga țară printr-un sistem de francizare.